Ha nem karaj , akkor talán comb ?
20: "ha étteremben rántott karaj van az étlapon, akkor nem készíthetik combból a rántott húst."
Elméletileg nem, de hallottam én már marhahúsból készült szarvaspörköltről vagy folyami harcsának eladott afrikai harcsáról, és még biztos van néhány vendéglátós trükk.
Egyébként, pont nem rég ettem rántotthúst vendéglőben, igaz, hogy nem nálunk, hanem Kassán, (olyan tócsnitésztába panírozott ún. Csernogorszki-szeletet, amit karajból szoktak csinálni), de ez most gyaníthatóan combból készült, mert túl rágós volt, bár szerintem át se volt sütve rendesen, az is lehetett a baja.
#17: "egyszer nagyon meglepődtem mikor a csirkecombfiléből készült lapost húst menzás körülmények között megkóstoltam és sokkal jobb élményt nyújtott mint egy mell"
Persze, mert szaftosabb, mint a mell, amit sokan nem szeretnek, mert száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!