Ha nem karaj , akkor talán comb ?
Vastag és dupla karajszeleteket vágnak és azt klopfolják tányér méretüre.
Combot nem szokás rántani, karaj helyett meg végképp nem, azért komoly büntetés járna, ezt nem kockáztatják.
#9: "A klopfolás csodákra képes.."
Igen! Régen, a vonatok UTASELLÁTÓ büfékocsijaiban a bécsis zsemlébe a rántotthúshoz a húst olyan papírvékonyra klopfolták, hogy csoda, hogy be tudták panírozni. Egy szeletet talán kihoztak egy kocka húsból. Tudtak trükköket...
Én csináltam míg szegény apukám élt sertéscombból rántott húst, de darált húsból, mert egyébként nem tudta volna elrágni.
Akkoriban azt hittem, hogy ez az én találmányom, de azóta láttam YouTube videón SZazsutól, hogy létező dolog.
https://www.youtube.com/watch?v=LBCIEqdUfWk
A sertéscombból rántott hús eléggé többesélyes dolog, függ a disznó korától, nemétől, hogy mennyire lesz rágható.
Viszont darált hússal egy porhanyós csoda - és semmi nem kell bele, hogy összetartsa, még tojás sem - amit aztán akkorára formázol, amekkorára akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!