Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért ragad össze szinte...

Miért ragad össze szinte masszává a nokedli?

Figyelt kérdés
Már sok receptet kipróbáltam, de a nokedli mindig összeáll, és állagra mintha túl vizes is lenne...nemtudom, mit rontok el? Tud esetleg valaki jó nokedli receptet? Vagy valsmi más gond van?
2021. aug. 3. 20:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Forró olajos edénybe szedem ki, elég egy ek. olaj, ne legyen olajos nagyon a nokedli. Amikor szaggatod, a víz lobogjon! Kevergesd közben.
2021. aug. 4. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!