Nokedli tészta hideg vagy meleg vízzel? Van különbség,hogy készítitek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 14:50
1/6 anonim válasza:
Hideg vízzel, nem akarom előre megfőzni benne a tojást.
2/6 anonim válasza:
Én nem tudom, én azt tudom, hogyha másnaposan felkelek nincs jobb, mint kivenni a hűtőből 3-4 töltött káposztát és úgy hidegen, ott helyben a hűtő előtt állva, kenyér nélkül, minden nélkül begyűrni őket.
3/6 anonim válasza:
Elsö: ha MELEG vízet öntesz a tojásra, az még véletlen sem fog megföni töle! Ahhoz kifejezetten FORRÓ víz kelllene!
Kérdezö: általában hideg vízzel készítik, mert azzal is tökéletes lesz. De ha véletlen langyos vagy meleg vizet teszel hozzá, akkor sem lesz semmi baja, csak fölösleges.
4/6 anonim válasza:
Én hideg vízzel.
Nem tudom, hogy meleg vízzel milyen lenne, én így tanultam és eszembe nem jutott másképp.
5/6 anonim válasza:
Elvileg én is hideggel szoktam, de egyszer véletlen meleg vizet tettem hozzá, ugyanúgy sikerült - csak szerintem fölösleges meleget használni.
6/6 anonim válasza:
1-es, maximum akkor főne meg benne a tojás, ha forrásban levő vizet öntenél rá. De a meleg víztől nem fog megfőni, csak meleg lesz a tészta. Ennyi. Bár én is hideget használok, mert úgy tanultam anyukámtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!