A konyhai dagasztó/habverő gépembe belemászik a tészta? Mit csesztem el? Hogyan pucoljam ki?
Ez a modell.
Elsőre kenyeret csináltam vele, most meg kakaós csigát.
A spirálos kampó fejet használtam, az állványon hagyva a gépet. Mind a tálaforgató mind a karforgató opció be volt kapcsolva, próbáltam mindenféle kombinációt és sebességet, ugyan ez.
Az első eset óta enyhe élesztő szaga van, és bár kipucoltam, potyog belőle a beleszáradt tészta.
Ja és pl tojáshabot, vizesebb tésztát probléma nélkül felveri.
A mostani is elég lágy, ezért se értem.
Szerintem vidd vissza, mert rossz konstrukció.
Eleve kellene egy fedlapnak lennie a gép és a keverőszál között.
Így:
5!
Ez két különböző gep. A kérdezőé egy kezimixer, ami felszerelheto egy forgotalas allvanyra, amit meg te linkeltel, az egy asztali konyhagep.
Az enyém kombinált.
Leszedhető kézinek és állhat az asztalin is.
Ilyen fedőt hol kapok hozzá?
Kerdezo!
Sehol. Megegyszer, a tiéd egy kezimixer, aminek van állványa. A fedős megoldás a rendes konyhagepeknel van.
Elvileg nem szabadna feljönnie a tésztának, mivel a spirálnak olyan irányúnak kell lennie, hogy lefelé kényszerítse a tésztát.
Persze lehet, hogy a "kici-occó-nemdraga" gép szerkesztésénél nem vettek igénybe mérnöki munkát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!