Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan jöhetnék ki jobban a...

Hogyan jöhetnék ki jobban a kajapénzből?

Figyelt kérdés
Párom nagyon sokat képes enni, mindig tartalmas és húsos kaja kell, hogy legyen. Neki nem elég a sima túrós tészta, mert hogy attól nem lakik jól. Múltkor is főztem krumplifőzeléket, és kellett hozzá készítenem pizzás csigát, hogy jól lakjon, vagy pl. a krumplis tésztához rántott húst. Csak így sajnos hónap végén meg mindig számolgatnom kell a pénzt, hogy kijöjjünk valahogy.
2021. febr. 5. 20:09
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Azelőtt mindig az anyukája főzött rá.
2021. febr. 6. 18:54
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Pfff.

Utazz el egy hétre, majd rájön hogy nem te vagy az anyja.

2021. febr. 6. 18:58
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Fasírt még elég spórolós. Egyszerre nagyobb adagot készíthetsz, aztán lefagyaszthatod. Laktató étel a bundáskenyér. Főzelékfeltétnek csinálhatsz rántott párizsit sertés vagy marhapárizsiból. A raguk is elég laktató és aprólékhúsból meg lehet csinálni. Én pl szoktam tejszínes zöldséges ragut tésztával vagy nokedlivel. Sonkás tészta, túrós csusza szintén laktatnak.
2021. febr. 6. 21:44
 34/35 anonim ***** válasza:

Csinálj kalóriadús ételeket, ahhoz "kis" hús is elég

Reggelire zabkása gyümölccsel + mézzel; ebédre zöldséges rizs, rá kis olívaolaj és máris laktatóbb.

2022. febr. 21. 00:11
 35/35 anonim ***** válasza:
72%
Legyen belőve a napi kajapénz, ha azon túlmentek, akkor kap kekszet és vizet
2022. febr. 21. 11:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!