Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan jöhetnék ki jobban a...

Hogyan jöhetnék ki jobban a kajapénzből?

Figyelt kérdés
Párom nagyon sokat képes enni, mindig tartalmas és húsos kaja kell, hogy legyen. Neki nem elég a sima túrós tészta, mert hogy attól nem lakik jól. Múltkor is főztem krumplifőzeléket, és kellett hozzá készítenem pizzás csigát, hogy jól lakjon, vagy pl. a krumplis tésztához rántott húst. Csak így sajnos hónap végén meg mindig számolgatnom kell a pénzt, hogy kijöjjünk valahogy.
2021. febr. 5. 20:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
90%
Pl mondd meg neki, higy vállaljon másodállást ha minden nap húst akar enni...
2021. febr. 5. 20:27
 2/35 anonim ***** válasza:
30%
Sehogy. Teljesen normális, hogy ilyen igényei vannak, csak sajnos ehhez pénz is kell. Úgyhogy keressen többet.
2021. febr. 5. 20:27
 3/35 anonim ***** válasza:
86%

Fõzzön magának ha nem tetszik a rendszer.

Én meg langusztát és kaviárt szeretnék vacsorára.... szép elképzelés de nem lesz meg.

2021. febr. 5. 20:31
 4/35 anonim ***** válasza:
91%

Kérd meg hogy 1 hónapra kezelje ő a pénzt, menjen vásároljon be a főzéshez. Te elkészíted nagyon szívesen, de vegye meg az alapanyagokat.

Nálunk is hasonló volt, mire rájöttem, hogy a páromnak fogalma sincs az árakról, meg arról, hogy egy kis szatyorban kihozok a boltból 6-7 ezer forintot. Azt hiszik, hogy a rántott húshoz csak egy darab karaj kell. Na persze, vegyél még tojást, zsemlemorzsát, olajat.

2021. febr. 5. 20:56
 5/35 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez a legtöbb nőnél gond mert így van a férfiak nem tudják az árakat. Az én párom is sokszor megkérdi mire megy el a pénz. Én tudnék spórolni mert elvagyok vajaskenyéren de egy fizikai munkát végzőnek tényleg nem rakhatsz oda túróstésztát stb. Jobban fizető munka más megoldás nincs.
2021. febr. 5. 21:12
 6/35 anonim ***** válasza:
73%
elégé falánk, föleg ha a kaja után számolgatni kell, hogy mennyi maradt a fizuig
2021. febr. 5. 21:25
 7/35 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, mennyi pénzt kell beosztanod egy hónapra a kajára? Ketten vagytok?
2021. febr. 5. 21:36
 8/35 anonim ***** válasza:
71%
Hát pedig ha kalóriára megvan a cucc, meg a fehérje is, akkor ez ilyen macsó hülyeség. Szerintem tésztában igenis van elég energia, sõt, több is mint a rántott húsban.
2021. febr. 5. 21:41
 9/35 anonim ***** válasza:
28%
Jaj, a sok proli, aki üres kenyéren él, itt csodálkozik nagy szemekkel, hogy mire megy el a pénz. Komolyan kezdem sajnálni az embereket, ebben az országban mindenki éhezik, vagy szemetet eszik?
2021. febr. 5. 21:44
 10/35 anonim ***** válasza:
95%
Három hónapig írjad fel egy kockás füzetbe (vagy megfelelő applikációba) az összes kiadást és az összes bevételt, a hajléktalannak adott 100 forinttól kezdve az utolsó szögig mindent. Nagyon érdekes, elgondolkodtató számok jönnek ki már egy hónap után, amik alapján hatékonyabban tudsz tervezni, beosztani, spórolni.
2021. febr. 5. 22:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!