Hogyan jöhetnék ki jobban a kajapénzből?
Szerintem ha nem a minőségből akarsz lejjebb adni vagy kényelmetlenségeket vállalni akkor ezeket érdemes megpróbálni:
1. Vásárolj nagyobb tételben ha akciós (ha van hely a fagyasztóban és nem zavar, ha fagyasztott húst kell enni akkor érdemes bevásárolni mikor akciós)
2. Próbálj alternatívákat (Pl. a tofut összetörve és ízesítve nagyon jól lehet hús helyett használni - de próbálgatni kell. Van amit kiválóan ki lehet váltani olcsóbb, növényi alapú dolgokkal, van amit nem)
3. Olcsóbb húsáru: Vannak olcsóbb húsáruk is amiket el lehet készíteni finoman: Virsli, felvágottak, stb.
Ossza be ő a pénzt majd rájön, hogy nem telik rá. Eszméletlen mennyiségű pénzt el lehet zabálni és semmi látszatja. Vagyis bocs van látszatja a hájas kövér has 😀
Vagy másik :
Én az adagokat mindig kiszamolom és annyit főzök már ezzel sokat spórolunk megveszem ami épp kell de fejenként x db vagy x szelet és akkor annyi van.
Ez párod részéről csak duma, az én párom is fizikai munkát végez de nem egyenlő azzal hogy csak húst enne meg zabálna. Ki van tágulva a gyomra egy két hétig rossz az tuti de utána megszokja a kisebb adagokat.
Hát ha ketten nem tudtok beosztani közel 500 ezer forintot úgy, hogy még hitelt/albérletet sem kell fizethetnek, akkor valamit nagyon elszúrtok.
Mi ugyanennyiből havi 200 ezret simán elteszünk és normálisan eszünk, nem krumplit tésztàval.
Nos így az összegeket látva tényleg az a megoldás ha visszafogja magát. Az élet erről szol ha az ember nem milliomos. Én imadom a vad húst lazacot de nem telik rá tehát nem eszem.
Felnőtt férfinak fel kellene fognia.
9-es, hol láttál ilyet leírva?
A proli itt egyedül te vagy.
14: volt itt tegnap v. azelőtt egy (szerintem kamutroll) kérdés, hogy ők 250e ft-ot költenek el havonta ketten kajálásra - étteremből hozatják nagyrészt, mert nem szeret főzni.
Szerintem ennek töredékéből kihozható otthon - úgy, hogy mondjuk hetente 3-4x húsos étel van. Ami nem azt jelenti, hogy nettó húsok, hanem olyan kaják, amiben van hús is.
Na erre gondoltam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerbolt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!