Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan jöhetnék ki jobban a...

Hogyan jöhetnék ki jobban a kajapénzből?

Figyelt kérdés
Párom nagyon sokat képes enni, mindig tartalmas és húsos kaja kell, hogy legyen. Neki nem elég a sima túrós tészta, mert hogy attól nem lakik jól. Múltkor is főztem krumplifőzeléket, és kellett hozzá készítenem pizzás csigát, hogy jól lakjon, vagy pl. a krumplis tésztához rántott húst. Csak így sajnos hónap végén meg mindig számolgatnom kell a pénzt, hogy kijöjjünk valahogy.
2021. febr. 5. 20:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%

Már bocs, ennél mi éltünk sokkal kevesebből is sajnos, és tudtunk úgy is húst, tojást enni. Ritkán ettünk tésztát, igaz pizzás csigát sem csináltunk soha, semmi nassolnivalót, sem üdítőt, kávét nem vettünk akkor.

Viszont nem is eszetlen vásároltunk be, hanem heti akciók szerint, ha kellett akkor 3-4 boltba is elmentünk a cuccokért.

2021. febr. 6. 13:34
 22/35 A kérdező kommentje:
Üdítőt mi sem vásárolunk, vizet iszunk, kávézni sem kávézunk. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, igyekszem jobban odafigyelni az árakra. Nemrég költöztünk össze, tehát viszonylag nagyon új még a helyzet, de gondolom idővel majd jobban belerázódunk.
2021. febr. 6. 15:28
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
22 Persze, biztosan. Gyakorlat kell ehhez is. Ha a párod is odafigyel a költéseire, akkor semmi bajtok nem lehet ennyi pénzből.
2021. febr. 6. 15:37
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég sok pénz, ha ennyiből nem jöttök ki ketten, akkor az elég nagy probléma.

Nem próbáltál olcsóbb húst venni? Pl csirkecombfilé fele annyiba kerül mint a karaj. A belsőségek is olcsóak. A hüvelyesekben van protein, érdemes az étrendbe beiktatni.

2021. febr. 6. 16:20
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Napi hány étkezést csináltok? Nem lehet, hogy jobb lenne, ha vinne magával melóba uzsonnát, és akkor nem este a melóból hazaérve zabálná ki a hûtõt?
2021. febr. 6. 16:31
 26/35 A kérdező kommentje:
A párom sajnos nem szereti a csirkehúst, én is csak frissen tudom megenni. A munkahelyünkön nem szoktunk enni, nincs is nagyon idő rá. Tegnap is főztem egy nagy fazék gulyást, tegnap ettünk belőle egyszer, mára is csak egy adag jutott mindkettőnknek belőle.
2021. febr. 6. 18:25
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az lesz a nyerő amit irtam y számold ki és oszd el két napra.

Ha x szelet hús akkor annyi, a másnapit tedd el.

Az ember néha ha előtte van egy nagy fazékkal többet eszik mert van.

2021. febr. 6. 18:32
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ahogy írod nagy fazék gulyás

Az mondjuk 5 liter és ketten megettétek kétszeri étkezésre ? Akkor vagy nagyok sokat esztek vagy Nemtudom

2021. febr. 6. 18:33
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
És előtte ki főzött a párodra amíg nem éltetek együtt? Vagy hogyhogy nincs tisztában az árakkal...? A jövedelméhez képest...
2021. febr. 6. 18:49
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi az a havi kajapénz?
2021. febr. 6. 18:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!