Van aki mikrozza a virslit?
Figyelt kérdés
Most hallottam először, azt hittem mindenki főzi.tegnap 21:05
1/7 anonim válasza:
Néha szoktam. Főzni minek? Soha nem értettem, hogy emberek miért akarnak főzni egy főttételt? És ha igen, a parízert miért nem?
2/7 anonim válasza:
Szoktam. Azért ha vízben melegítem, szerintem jobb valahogy.
3/7 anonim válasza:
Igen. Csak akkor melegítem vízben, ha nincs mikro. Nagyinal pl.
4/7 anonim válasza:
virslinél valahogy régebben is hagyomány volt ha sokat nem is de néhány percre a forró vízbe dobni. ettől más mint egy parizer hogy azt hidegen szokták meg az emberek, ennek meg forrónak kell lennie
6/7 anonim válasza:
Nagyon ritkán mikrozom.
De figyelni kell, nehogy túl sokat menjen, mert egyszer keményen ropogósra szikkadt... De rövid idő alatt egész jó tud lenni.
Mégis gyakrabban főzöm, de csak rövid ideig...
Hát egyébként szilveszter kapcsàn beszélte egy szaki a tévében, hogy az emberek nagy része rosszul "főzi".
Mert a többség hideg vízbe teszi és sokáig főzi. Nem kell főzni!
Meleg vízbe kell tenni És rövid ideig " épp csak melegíteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!