Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van aki mikrozza a virslit?

Van aki mikrozza a virslit?

Figyelt kérdés
Most hallottam először, azt hittem mindenki főzi.

jan. 9. 21:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Néha szoktam. Főzni minek? Soha nem értettem, hogy emberek miért akarnak főzni egy főttételt? És ha igen, a parízert miért nem?
jan. 9. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Szoktam. Azért ha vízben melegítem, szerintem jobb valahogy.
jan. 9. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Csak akkor melegítem vízben, ha nincs mikro. Nagyinal pl.
jan. 9. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
virslinél valahogy régebben is hagyomány volt ha sokat nem is de néhány percre a forró vízbe dobni. ettől más mint egy parizer hogy azt hidegen szokták meg az emberek, ennek meg forrónak kell lennie
jan. 9. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
4. De az nem főzés, csak melegítés.
jan. 9. 23:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon ritkán mikrozom.

De figyelni kell, nehogy túl sokat menjen, mert egyszer keményen ropogósra szikkadt... De rövid idő alatt egész jó tud lenni.


Mégis gyakrabban főzöm, de csak rövid ideig...


Hát egyébként szilveszter kapcsàn beszélte egy szaki a tévében, hogy az emberek nagy része rosszul "főzi".

Mert a többség hideg vízbe teszi és sokáig főzi. Nem kell főzni!

Meleg vízbe kell tenni És rövid ideig " épp csak melegíteni kell.

jan. 10. 00:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk az egész család mikrózza.
jan. 10. 01:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam igen.
jan. 10. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 anonim ***** válasza:
51%
Ha valamiért csak a mikrót tudom használni, akkor igen, de főzve szerintem finomabb.
jan. 10. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:
Igen, de csak alacsony fokozaton ajánlott, különben egyrészt egyenetlenül melegszik, másrészt könnyen felszakad. Főzni nem kell, elég egy kevés, akár csak pár mm vízben párolni pár percig.
jan. 10. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!