Mi az oka, hogy ha metélt tésztát főzök, már a főzővízben összetapad a tészta?
Figyelt kérdés
#összetapadt főtt tészta
2021. jan. 1. 21:41
1/5 anonim válasza:
Vagy rossz fajta tésztát használsz - sok tojásos vagy durumtészta a jó minöség -, vagy túl kevés vizben fözöd, a tészta súlyának kb 10-szerese kellene a víznek lenni az olaszok szabályai szerint.
Ha elég sok a víz, erösen forr, mikor beleteszed a jó minöségü tésztát, és néha megkevered, akkor nem ragadhat össze.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. jan. 1. 21:53
5/5 anonim válasza:
Az olaj nem ér semmit, csak városi legenda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!