Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rizslisztből (élesztős) kelt...

Rizslisztből (élesztős) kelt tészta tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Próbálta már valaki ?

Esetleg piskóta szerű sütit ?



2020. okt. 26. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Kelt tésztát hagyományos módon nem tudsz sütni belőle, mert nincs sikértartalma, ezért nem kel meg.

Piskótához jó.

2020. okt. 26. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Piskótához oké , kelttésztához viszont kell hozzá valami amitől rugalmas lesz a tészta,az utifűmaghéj a legkönyebben beszerezhető
2020. dec. 25. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!