Rizslisztből (élesztős) kelt tészta tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Próbálta már valaki ?
Esetleg piskóta szerű sütit ?
2020. okt. 26. 13:00
1/2 anonim válasza:
Kelt tésztát hagyományos módon nem tudsz sütni belőle, mert nincs sikértartalma, ezért nem kel meg.
Piskótához jó.
2/2 anonim válasza:
Piskótához oké , kelttésztához viszont kell hozzá valami amitől rugalmas lesz a tészta,az utifűmaghéj a legkönyebben beszerezhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!