ZSERBÓÓ? - Életem ELSŐ ZSERBÓ-ját akarom megsütni, jól jönnének a tapasztalatok!
Egy jó recept is jöhet,mert még nem tudom melyiket csináljam! Arra gondoltam disznózsír helyett kókuszzsír fogok használni hozzá! Szeretném,ha nem lenne túl lapos a sütim, és puha omlós lenne :) házi lekvárt már szereztem, diót ma veszek hozzá!
Sütőpapír kell alá?
Sima egyszerű sütőm van.
Köszi! :))





Hát ha igazi jó zserbót szeretnél /ez a kedvencem/ akkor szerintem csináld úgy mint nagyanyáink. Ők bizony nem használtak kókuszzsírt. A tésztát ha jó vékonyra nyújtod, akkor nem tévedhetsz. Ha vékonyak a lapok, el se lehet rontani.
Sok sikert hozzá, csak ügyesen.










Írd le neki, elvégre azért tette fel a kérdést.
Zserbó: ne legyen száraz, legyen bele lekvár bőven, meg a tetején olvasztott csoki moki.





A tésztához:
35 dkg liszt
1 egész tojás
5 dkg cukor
20 dkg \"Vénusz sütőmargarin vagy 15 dkg zsír
1 dl tej
1 dkg élesztő
csipetnyi sütőpor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!