Intim gyanta? Milyen tapasztalatok vannak? Mire érdemes odafigyelni? Először csinálnám és technikai tippek, trükkök jól jönnének. Köszönöm előre is.
Mármint hogy magadnak akarod csinálni?
Hát a szövetcsíkot mindig a szőrnövéssel ellentétes irányba húzd, és akkora lendülettel rántsd meg amit már nem tudsz megállítani, mert eléggé fájni fog.
Legyen kéznél valami hűsítő mentolos krém egyrészt a bőröd megnyugtatására másrészt az esetleges gyantamaradék eltávolítására.
Tudtommal külön intim gyanta nincs. Vagyis még nem találkoztam vele. Az egészet magadnak nem fogod tudni megcsinálni.Elsőnek meg sztem elég neked a bikinivonal gyantázása is. Később mehetsz beljebb. Én sima hideg gyantával csinálom magamnak(Veet,Opilca),de csak a szeméremdombot, meg bévül a combomnál. Egészet még sosem sikerül magamnak,sztem azt csak kozmetikus tudja.
Tipp:nyomd bele a gyantát jól a szőrbe és gyorsan rántsd le ellentétes irányban. Ha lassan rántod le akk jobban fog fájni!
[link] -itt megmutatja h hogyan kell gyantázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!