Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy sutod az unnepi kacsat?

Hogy sutod az unnepi kacsat?

Figyelt kérdés

Ha egeszben sutod a kacsat, akkor is be szoktad vagdosni a mellen a bort?

Ha tolltott kacsat keszitesz, a tolteleket a hasuregbe, vagy a bore ala toltod?

A kacsa belsejebe csomagolt narancsmartast az egesz kacsara, vagy a felszeletelt kacsara ontod?

Koszonom, ha megosztod velem a titkaidat. Boldog karacsonyt!


2020. dec. 22. 00:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Csak combokat sütök, sütőben, nem vagdosok bőrt. Őrölt szegfűszeggel fűszerezem, kis folyadék alá, alufóliával letakarva lassan sütöm, aztán kicsit leveszem róla a végén hogy piruljon. Köretnek krumplipüré és valami egyéb - sült alma, lilakáposzta, gesztenye, mikor mi. Nem mind egyszerre hanem amihez kedvem van éppen. Mártást külön nem készítek, a lassan sütés során olyan ízletes szaftja lesz hogy azzal nyugodtan lehet tálalni.
2020. dec. 22. 01:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!