Holnap sütök kacsát. Este bevagdosom, lesózzam most, vagy közvetlen sütés előtt?
Figyelt kérdés
2019. dec. 25. 15:09
1/6 anonim válasza:
Pácold be, tehetsz rá mustáros fűszeres fokhagymás pácot, lefedve tedd a hűtőbe és reggel mehet a sütés. Figyelj arra hogy a kacsa száraz húsú, folyamatosan locsold és bő zsírban süsd.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. dec. 25. 15:26
3/6 anonim válasza:
Csak so kell ra ha hagyomanyos kacsa sultet szeretnel.
4/6 anonim válasza:
Minek a kacsának a finom ízét fokhagymával elnyomni? Azt meghagynám az ízetlenebb halra, malachúsra vagy tyúkra.
Én 1 órával sütés előtt szoktam. Rakok a kacsába még narancsot, almaszeletet, hagymát, de csak a hasüregbe. Kívülről só, kis majorána meg leheletnyi bors.
5/6 anonim válasza:
Ja, ha szeretitek a kacsát, nem kell erősen fűszerezni! Én pl. csak sózom. Nem szoktam egész ejszakara besózni, reggel elég, 1 óraval sütés előtt.
6/6 mustafa33 válasza:
Sajtalan kacsa budiba kerget, modták az öregek. De elég sütés előtt sózni, mert a só hosszab idő alatt kivonja a húsból a vizet és szárazabb lesz a hús. A nagyobb, vastagabb húsú kacsa mellét, combját meg is spéklem szalonnával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!