JUNG.G kérdése:
Miért nem aranybarna a lángosom? Segítség miért fehér színű sütés után.
Figyelt kérdés
Tészta megkelve sima strandlángos 1-2 várok kigombócozom várok meghúzom, kisütöm napraforgó olajban 180-200fok között. Márkát váltottam olajban ez tényleg ennyit számít?2019. dec. 3. 11:31
1/6 anonim válasza:
Nem elég forró az olaj, akkor lassabban barnul.
2/6 anonim válasza:
Krumplis lángos?
Én sütök nagyon sokat és arra jöttem rá ha puhább a tészta akkor szokott fakó lenni. Ha nagyon keményre dagasztom hogy már alig birom akkor szép pirosas barnára sül.
AZt nem tudom hogy miért de ilyen.
3/6 anonim válasza:
Biztos aranybarna lesz ha kicsit tovább sütöd.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a dagasztás jó tipp. 2kiló lisztből szoktam dagasztani.... és azt mondod ha tovább gyúrom dagasztom akkor barnább lesz érdekes kipróbálom! A többi komment is hasznos köszönöm azokat is, de kétlem hogy a hőfok az ellenőrizve van 210fokon is teszteltem sokáig is sütöttem volt, hogy csak teszteltem és benne hagytam az olajban hogy hátha bebarnul de semmi nem történt enyhén inkább égés szerű barnaság keletkezett csak rajta. A strandon hogy csinálják ott van, hogy senki nem kér lángost órákig de akkor kel a tészta? Puhára növekszik akkor annak is fehérnek kéne lennie nem?
2019. dec. 5. 12:55
5/6 anonim válasza:
Nem tovább dagasztom , hanem keményebbre a tésztát.
Én is próbáltam tovább sütni, meg forróbb olajjal, de attól nem lett jobb.
6/6 anonim válasza:
Csipet cukor és némi főtt áttört burgonya,attól puhább lesz.A cukortól barnább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!