Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fehér retekből lehet salátát...

Fehér retekből lehet salátát csinálni?

Figyelt kérdés
vagy jó-e pl. paradicsom-paprika salátába tenni?
2019. nov. 21. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kifejezetten finom is!
2019. nov. 21. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Lehet. A lakásban rettentő lábszag lesz. Én szóltam előre!
2019. nov. 21. 22:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! - a lábszag csak poén, v komoly?
2019. nov. 22. 05:21
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

A reketsaláta igen büdös "lábszagot", "csatornaszagot" áraszt, amíg szabadon van.

Ha a maradékot igen alaposan lezárva hütöbe teszed (de tényleg alapos legyen, mert különben a hütö lesz büdös, meg minden benne), és utána kiszellöztetsz, akor nem lesz büdös a lakás, a szag nem rakódik le a bútorokra, falakra, csak a levegöben van.

Én ami marad, azt általában kidobom, mivel általában elfgy a nagy része, a többit meg nem érdemes örizgetni.

2019. nov. 22. 08:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A jégcsap retket a lehető legvékonyabban felszeleteled kígyuborkával és sonkahagymával együtt. Finoman megsózod és frissen facsart citromlével meglocsolod. 10 perc múlva már fogyaszthatod, amilyen egyszerű, olyan finom.
2019. nov. 22. 11:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek, a receptet külön köszönöm. Nekem itthon van ugye a jégcsap retek, póréhagyma és vörös, és citromlé 50 százalékos. És kígyóubi is. Ezekből tudom csinálni. De, ha ma du még jàrok olyan helyen, veszek amiket írtál. Köszi

Vettem egy klassz szeletelőt 7750- ért, van hozzá másfél milis betét is, majd azzal csinálom (ffi 62)

2019. nov. 22. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 : Vettem citromot és lilahagymát - a sonkahagyma mifelénk (Győr) ritkán látható (vagy csak én nem látom - vagy nem tudom, hogy az). Na, most aztán....evészet...-:]
2019. nov. 23. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért szoktam sonkahagymát használni ehhez a salátához, mert könnyebb vékonyra szeletelni és nem színezi el,de a lilahagyma is pont olyan jó.

Remélem hogy ízlett.😄

2019. nov. 24. 17:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett - köszi!!
2019. nov. 25. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!