Fehér retekből lehet salátát csinálni?
A reketsaláta igen büdös "lábszagot", "csatornaszagot" áraszt, amíg szabadon van.
Ha a maradékot igen alaposan lezárva hütöbe teszed (de tényleg alapos legyen, mert különben a hütö lesz büdös, meg minden benne), és utána kiszellöztetsz, akor nem lesz büdös a lakás, a szag nem rakódik le a bútorokra, falakra, csak a levegöben van.
Én ami marad, azt általában kidobom, mivel általában elfgy a nagy része, a többit meg nem érdemes örizgetni.
Nagyon köszönöm mindenkinek, a receptet külön köszönöm. Nekem itthon van ugye a jégcsap retek, póréhagyma és vörös, és citromlé 50 százalékos. És kígyóubi is. Ezekből tudom csinálni. De, ha ma du még jàrok olyan helyen, veszek amiket írtál. Köszi
Vettem egy klassz szeletelőt 7750- ért, van hozzá másfél milis betét is, majd azzal csinálom (ffi 62)
Csak azért szoktam sonkahagymát használni ehhez a salátához, mert könnyebb vékonyra szeletelni és nem színezi el,de a lilahagyma is pont olyan jó.
Remélem hogy ízlett.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!