A narancs hogy viselkedik sütés közben?
Karácsonyra narancsos recepteket néztem ki, csirkét is, disznót is. Viszont még sosem csináltam ilyen extrás húst. A sülő húshoz narancsgerezdeket tesz a recept szerint - képen, videón látszik, hogy héjastól gerezdekre vágja, úgy teszi egyszerűen a hús mellé.
A kérdésem az, hogy ez így működhet? Baromi jól néz ki a receptben, de a régebbi kommentek között láttam olyat, hogy le kell szedni róla minden hártyát meg fehérjét (és akkor logikusan a héját is), hogy ne keseredjen meg... így most nem tudom, melyik a jó megoldás.
Illetve, ha egyben hagyhatom, akkor melyik irányból érdemes felvágni ilyen recepteknél? Gerezdek szerint, vagy merőlegesen, mint mikor karikára vágja az ember a narancsot?
Bocsánat a buta kérdésekért, tényleg nagyon kezdő szakács vagyok, és nem az ünnepi menüt szeretném ezzel elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!