Életem első tortáját fogom elkészíteni, adnátok pár hasznos tanácsot (többi lent)?
narancsos tortára gondoltam
a piskótaalapot készen fogom venni
viszont nem tudom eldönteni,h a krém alapjaként mascarponét, tejfölt vagy tejszín ízű pudingot használjak. Szerintetek melyik lenne a jobb döntés?
illetve hogy tudom megcsinálni,h a díszítésnél a tejszín hab narancsos színű , ill ízű legyen?
mennyire jó ötlet narancsos tortához,hogy a torta külső szélét csokiforgáccsal díszítem, ízben harmonizálni fog?
anyukám szülinapjára fog készülni, ezért is szeretném,h jó legyen !!
Narancs harmonizál a csokival de ,csak az ét csoki hozza jól ki az ízét .
Mascarpone alap legyen a krém .
Narancs színt vagy étel festékkel vagy narancsos boleró porral éred el .
habfixálót használjak?
és ha mondjuk krémtúró lenne az krém alapja??
Boci ét csoki .
Habfixáló nem feltétlen kell
Ha jól keverd ki a mascarponét akkor a hütőben állás során keményedik annyit ,hogy szépen álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!