Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Életem első tortáját fogom...

Életem első tortáját fogom elkészíteni, adnátok pár hasznos tanácsot (többi lent)?

Figyelt kérdés

narancsos tortára gondoltam

a piskótaalapot készen fogom venni

viszont nem tudom eldönteni,h a krém alapjaként mascarponét, tejfölt vagy tejszín ízű pudingot használjak. Szerintetek melyik lenne a jobb döntés?

illetve hogy tudom megcsinálni,h a díszítésnél a tejszín hab narancsos színű , ill ízű legyen?

mennyire jó ötlet narancsos tortához,hogy a torta külső szélét csokiforgáccsal díszítem, ízben harmonizálni fog?


anyukám szülinapjára fog készülni, ezért is szeretném,h jó legyen !!



2013. júl. 30. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Narancs harmonizál a csokival de ,csak az ét csoki hozza jól ki az ízét .

Mascarpone alap legyen a krém .

Narancs színt vagy étel festékkel vagy narancsos boleró porral éred el .

2013. júl. 30. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

habfixálót használjak?

és ha mondjuk krémtúró lenne az krém alapja??

2013. júl. 30. 19:09
 3/5 A kérdező kommentje:
és milyen fajta étcsokit ajánlasz?
2013. júl. 30. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Boci ét csoki .

Habfixáló nem feltétlen kell

Ha jól keverd ki a mascarponét akkor a hütőben állás során keményedik annyit ,hogy szépen álljon.

2013. júl. 30. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat!!
2013. júl. 30. 19:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!