Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan sussek meg egy 2,5kg...

Hogyan sussek meg egy 2,5kg os kacsat egeszbe?

Figyelt kérdés

2012. okt. 18. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt a receptet kipróbáltam és finom: [link]


[link]


Ilyen edényben: [link]

2012. okt. 18. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
de nekem csak tepsim van
2012. okt. 19. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]


Én amikor kacsát sütöttem egészben, ez alapján készítettem.


Annyit módosítottam rajta, hogy a kacsa belsejét teljes mértékben megtömtem almával, és a sütés közben nem vízzel locsoltam, hanem végig a mézes-boros keverékkel.


Valami isteni finom volt! Mellé sült hagymás kacsazsíros krumplit és almás dinsztelt lilakáposztát készítettem. Ez a kacsazsír a sütés közben keletkezett. :)

2012. okt. 19. 05:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tudod azt sütni tepsiben is, fóliával borítsd be. A lényeg úgyis azon van, hogy először a husi puhuljon át, majd azok után fogod úgyis pirítani, sütni.


Ennél nagyobb csapás sose érjen, minthogy kapsz egy gyönyörű kacsát! :))))

2012. okt. 19. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!