1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
de nekem csak tepsim van
2012. okt. 19. 00:02
3/4 anonim válasza:
Én amikor kacsát sütöttem egészben, ez alapján készítettem.
Annyit módosítottam rajta, hogy a kacsa belsejét teljes mértékben megtömtem almával, és a sütés közben nem vízzel locsoltam, hanem végig a mézes-boros keverékkel.
Valami isteni finom volt! Mellé sült hagymás kacsazsíros krumplit és almás dinsztelt lilakáposztát készítettem. Ez a kacsazsír a sütés közben keletkezett. :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg tudod azt sütni tepsiben is, fóliával borítsd be. A lényeg úgyis azon van, hogy először a husi puhuljon át, majd azok után fogod úgyis pirítani, sütni.
Ennél nagyobb csapás sose érjen, minthogy kapsz egy gyönyörű kacsát! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!