Melyik kávéfőzőt érdemes venni, ami különböző márkájú kapszulákkal is kompatibilis?
Nespresso, Tchibo, Tassimo, Delonghi, Klarstein?
Köszi! :)
Egyet nem ajánlok: a latte machiato kapszulát!
16 db van bennük, de az 8 adag kávé, mert 2-t kell lefőzni (egy kávé, egy tej). Mindez pl a Nescafénál ugyanúgy 1800 körül van, mint az a fajta, amelyikből tényleg 16 adag jön ki.
Ok, persze ha nem okoz gondot az ára, csak nyugodtan, csak gondoltam, felhívom rá a figyelmed, mert kezdő kapszulázósként párszor megszívtam ezzel.
A helyedben vagy pl espresso kapszulát vennék és tejjel innám vagy el lehet gondolkozni az újratölthetőn is, azt is higíthatod. A pénztárcád szab határt igazából.
A Nespresso és Dolce Gusto gépekhez vannak olcsóbb kompatibilis kapszulák is (pl. Lidl, Aldi, Spar), vagy más márkás is (Starbucks, Frei például). A Nespressohoz többet találsz.
A Tchibohoz csak a sajátja jó. Ugyanígy az Aldis Martellohoz is.
POnt ugyanezt akartam írni, amit a 17-es.
Kb. húszezerért lehet kapni az alap nespresso gépet, és egy bármilyen tejhabosítót! Kb. a negyedéért meglesz ugyanaz a latte-d, vagy capuccino-d...
tuti nem vennék százvalahányezerért kapszulás kávéfőzőt!
A Dolce Gusto a leghigénikusabb, nem kell öblítgetni a gépet, mert a kapszulából jön ki a kávé.
A többi kapszulás gép, nem ilyen.
Ezek nagyon egyszerű gépek, csak nagy nyomású forró vizet állít elő, semmi mást nem csinál (10-20eFt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!