Tojáshabot, ahogy minden más habot is habverővel lehet habbá verni. Habverő az, ami a második linkeden van.
Puresiteni villával, krumplimyomoval, botmixerrel, turmixgéppel lehet. Turmixgép az, ami az első linken van.
A habverő valamennyire összetöri a zöldségeket. Persze nem mindegy hogy krumplipüré a cél, vagy borsó püré. Az első sikerülhet, a második nem nagyon.
Vegyél ilyet: [link]
A 2-es válaszodban belinkelt eszközzel nem tudsz zöldségeket összetörni, legfeljebb a készülék meg tönkre, nem erre való.
Az 5-ös által belineklt botmixer az, ami erre alkalmas, és ha van hozzá habverörész, akkor az is minden gond nélkül tudod arra használni, amire szeretnéd.
Az ilyen kis kezi bigyuszok amik tok jo aron beszerezhetoek, valojaban nem sokat ernek mert az edenyek hamar elrepednek.
Valoszinu komolyabb robotgepen gondolkodnék, amit dagasztasra is használhatnék es ha husdaralo/zoldsegszeletelo resze is lenne, akkor lennek a legjobban megelégedve.
Ezekbol választanék (es ha nem lenne eleg penzem, akkor megkernem Jézuskát, hogy egeszitse ki):
8!
Csak tojásfehérjét akar vele habbá veni meg zöldséget puresiteni. Ezekhez totál felesleges több tízezres profi gépbe beruházni.
Nekem ilyenem van: [link]
Tudsz vele bármit aprítani, és a fehér tárcsával tejszínt/tojásfehérjéb habbá verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!