Mitől reped meg a habcsók?
Figyelt kérdés
Próbáltam már olasz, svájci, francia módszert, légkeverést, alul-felül sütést, több hőfokot. Kinyitogattam a sütőajtót, hogy kitávozzon a gőz, de olyan is volt, hogy fogpiszkálóval, vagy fakanállal résnyire kitámasztottam. Az összes habcsókom megrepedt mindig. Hol ronthatom el?2020. ápr. 26. 20:55
1/4 anonim válasza:
Szia Én nyitott ajtóval sütöm.
Ezt a receptet használom, és eddig mindig bejött.
ELKÉSZÍTÉS
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a cukrot apránként, majd folyamatos keverés mellett hozzádolgozzuk a citromlevet és az ecetet is.
Teáskanál vagy tortadíszítő segítségével sütőpapírral bélelt tepsire tesszük/nyomjuk a habcsókokat, majd 120 fokra előmelegített sütőben, nyitott ajtónál addig sütjük, amíg a kérge el nem kezd barnulni (45-50 perc).
2/4 anonim válasza:
HOZZÁVALÓK
3 db tojás fehérje
9 ek cukor
3 kávéskanál ecet
1 ek citromlé
Renélem tudtam segíteni! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Pont erre gondoltam én is! Pont erre a hőfokra és a nyitott ajtóra. Akkor tényleg így kellene megpróbálnom. Köszönöm a válaszod! :)
2020. máj. 6. 12:27
4/4 anonim válasza:
Az hogy lehet hogy megreped ha masnak mondjuk meg sikerul...?Nekem az van hogy van amelyik megreped van ami nem🤔🙄😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!