Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit tegyek, hogy jól sikerüljö...

Mit tegyek, hogy jól sikerüljön a habcsók? Milyen formában néz ki jól?

Figyelt kérdés
Mindig leragad...mit tegyek alá? vagy a habot csinálom rosszul? és ha már valaki ért a habcsók készítéshez, akkor mondhat nekem olyan ötletet, hogy hogy lehet szép formát kihozni belőle. (hogy ne csak egy kupac legyen :D)
2011. dec. 17. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
a habcsók készitésének a lényege,hogy amikor felvered a habot kanalanként kell hozzá adni a porcukrot. 1 percenként kell egymás után tenni a cukrot. A mikor kész a kemény hab akkor ,vagy nyomozsákból nyomod ki vagy 2 kanál segitségével halmokat raksz. Ha kanalazod akkor amikor lerakod halomot a két kanál segitségével kicsit huzd felfelé ,hogy csucsos legyen. Sütő papíra rakd rá. Nagyon fontos ,hogy 150 C_on kell sütnikb 20-25 perc. majd a sütőben hagy hogy kihüljön. Elzárod a sütöt és másnap veszed ki a habcsókókat..
2011. dec. 17. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi. megpróbálom. (a hab mindig jó lesz, nagyon kemény) nyak az volt a gondom, hogy leragad és nem lesz szép. :)
2011. dec. 17. 11:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!