Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kihagyhatom ezt a rántott húsból?

Kihagyhatom ezt a rántott húsból?

Figyelt kérdés

Szívből gyűlölök panírozni, szerencsémre nemrég találtam meg Dragomán György receptjét.

Ezt ki is szeretném próbálni, de sajnos nem tudom, kihagyhatom-e belőle a keményítőt. (Joghurt-kemenyito-liszt-tojas-morzsa)

Nem tudom beszerezni, de félek ez nélkül nem lehet olyan jó.


A másik, hogy a joghurt, amiben pácolni kene a csirkét, egyszerű joghurt vagy pedig görög joghurt?



2020. okt. 26. 08:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Sose láttam még ilyen hosszan leírva azt, hogy "beleöntesz mindent, és jól összerázod" xD

Amúgy szerintem azért működhet, mert picire vágott hússal csinálja, a csirkemellcsíkokat tényleg szanaszét lehet rázni. Normális rántott szelettel vagy bármilyen klopfolt hússal nem működne.

Nem véletlenül írja a végén a gombát meg a többit, hogy ahhoz is milyen jó, mind-mind aprócuccok.


19, amúgy én is a krumplival kezdem a sütést, mert az állott krumplit jobban megeszi a család, mint a szottyadt elhűlt husit :D A cikkben meg ha jól értem, ő hideg olajban kezdi sütni a húst (fúj, az milyen szottyadt lehet már...), szóval nem is tudná fordított sorrendben.


Összességében fura ez a recept, de a melle csíkokkal/falatkákkal még akár működhet is. Nagyobb hússal csak ragacsos csomós egyenetlen lenne, ahogy írták korábban.

Mondjuk én szeretek tejfölbe, joghurtba pácolni, de biztos nem tennék még rá hat réteg panírt pluszban, inkább összekeverném valami belemártós trutyinak. De ez én vagyok.

2020. okt. 26. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/26 anonim ***** válasza:
21* javítom magamat, krumplit kezdi hidegben, nem a húst, csak elírtam.
2020. okt. 26. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

#21: "Sose láttam még ilyen hosszan leírva azt, hogy "beleöntesz mindent, és jól összerázod" xD"



:-D :-D :-D


Remek megfogalmazás! :)


Amúgy régesrégen kaptam egy hasonló receptet, de az annyiból állt, hogy a joghurttal bepácolt csirkecsíkokat aztán mozsárban megtört krékerbe kellett forgatni, és úgy kisütni. Nix ötféle majomkodás... :-D

2020. okt. 26. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/26 anonim ***** válasza:
68%

#21

19 vagyok

Én nem kezdem ezzel vagy azzal, hanem akkor kezdem sütni a krumpli - másik lángon, másik edényben - amikor egyszerre lesz kész a hússal.

Mert sem az állott krumpli, sem az elhűlt hús nem népszerű nálunk.

2020. okt. 26. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/26 anonim ***** válasza:

24, szerintem tényleg ez a legpitibb dolog ebben a receptben. :)

Nálunk egy normális nagyláng van a gázon, meg egy vastagfalú edény van befogva olajosnak, plusz sajnálnék is annyi olajat elpazarolni, hogy két edényben nyomjam. Valahogy soha eszembe sem jutott.

Ettől még lehetne jó a panírötlet az oldalon... de nem az. :D

2020. okt. 26. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/26 anonim ***** válasza:
Mekkora találmány ez a recept! Ebből aztán nyugodtan kihagyhatsz bármit, nem oszt, nem szoroz!
2020. okt. 26. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!