Hogyan készíthető még rántotthús, ha nem akarok olajat használni?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 16:01
1/5 anonim válasza:
Hát zsírban sütöd.
Másképp nemigen.
:)
2/5 anonim válasza:
Sütőben, forrolevegos fritőzben. Mindkettőben lehet olaj nélkül, de számíts rá, hogy ízben egészen más, mint a bő olajban sütött.
3/5 anonim válasza:
Én meg hogy csináljak paprikás csirkét, ha nem akarok csirkét használni?
Tényleg nem értem az ilyen kérdéseket!
Nyilván azért akarsz rántott húst csinálni, mert megkívántad. Akkor viszont tudomásul kell venned, hogy minden ételnek van egy receptje, a rántott húsé az, hogy zsiradékban megsütöd, ha azt az ízt akarod elérni, ami a rántott hús.
Teheted sütőbe, de akkor is meg kell olajoznod mindkét oldalát, anélkül nem megy és mégsem lesz az, amire számítasz.
4/5 anonim válasza:
3!
Nem kell hozzá olaj. Nyilván más íze lesz, de én pl jobban szeretem az így készültet, mint a hagyomanyost
5/5 anonim válasza:
Kérdező!
Inkább grillezd a húst.
Ha fogyókúra miatt nem akarsz olajat, akkor azt tudod, hogy a panír is hizlal, nem is akárhogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!