Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rantotthus praktikak? Te hogy...

Rantotthus praktikak? Te hogy keszited? Hogy szereted a legjobban? Milyen husbol? Milyen vastagon? Milyen panirral? Van titkos elkeszitesi fortelyod?

Figyelt kérdés
Koszonom a valaszokat, en meg kiserletezem a tokeletes recepttel:).
2015. febr. 8. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

leginkább sehogy, úgy szeretem a legjobban, ha más csinálja, nem nekem kell pacsmagolni vele :)



amúgy vékony husi, vékony panír, esetleg szezámmaggal vagy kukoricapehellyel és mehet a sütőbe vagy nagyon forró nagyon bő olajba

2015. febr. 8. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Ahogy az első írta. Csirkecombra viszont új receptem van: vastag aljú serpenyőbe vékony réteg olajra kell rakni a panírozott husit (a comb nyilván vastagabb), és oldalanként 7-8 percig kell sütni lefedve, gyönyörű lesz. (Félig-meddig párolod a lefedett edényben, ezért szaftos, de nem nyers marad, viszont a panír gyönyörűen megpirul).
2015. febr. 8. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
A csirke combot előbb meg kell főzni, aztán panír és sütni. Így az igazi. Amúgy előtte fűszerezés, én sokszor saját keverékek használok, ha spórolni akarsz a tojással akkor sárga párizsi masszát készítesz, a morzsába pedig tehetsz: szezámmagot, vegyes magvakat, gabona pelyhet, vagy összetört chipseket vagy tortillát. Forró, bő olajban megsütöd.
2015. febr. 8. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Csirkecombot mindig sütőben készítjük. Sima panír, csak a tojásban keverj el egy evőkanál olajat, aztán mehet az előmelegített sütőbe 1 órára, félidőnél megfordítani.
2015. febr. 8. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször fűszerezett joghurtba teszem a csirkemellet,aztán szezámmagos,lenmagos zsemlemorzsába/zabpehelybe vagy csak kukoricapehelybe forgatom.Nagyon omlós lesz.
2015. febr. 8. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
családomban mindig úgy csináljuk hogy ugye először belisztezzük a rántanivalót, majd simán tojás helyett egy masszában megforgatjuk (tojás liszt tej meg fűszer ízlés szerint) végül zsemlemorzsát rakunk rá és így sütjük ki. így kevesebb tojás fogy ráadásul kevésbé szárad ki a husi
2015. febr. 9. 00:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

csirkemellből a kedvencem, amit panírozás előtt pár órán keresztül fokhagymás tejben puhítok.


vékony húsból szeretem, ropogós panírral, a zsemlemorzsába néha reszelek sajtot is.

2015. febr. 9. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én karajból, bélszínből, vagy kicsontozott bőr nélküli csirkecombból készítem. Nem szeretem ha túl vékony a hús.

Hagyományos módon készítem, liszt, tojás, morzsa. A morzsába néha keverek szezámmagot, vagy reszelt sajtot.


Bő olajban sütöm, először nagyobb lángon, mikor megfordítom, lennebb húzom.

2015. febr. 9. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, szuper tippeket kaptam! Pontoztam!
2015. febr. 9. 20:49
 10/11 Ügyet Lenke ***** válasza:
18%
Imádom a panírozott dolgokat, fűszert csak sót és frissen őrölt borsot szoktam tenni, van amikor áztatom kicsit fokhagymás tejben, vékony szeletek, liszt, tojás, zsemle-kenyérmorzsa(krumplis házikernyérből is). A prézlit soha nem szitálom és MINDIG házi, abban a legjobb, ropogós. Szoktam tenni bele szezámmagot, reszelt keménysajtot, panírozok tört chipsbe, lehet ízesített is vagy mandulapehelybe...a gombafejeket meg fűszer, kis vaj a kalapba, juhtúró belenyomkodva, panírozás, sütés. Mindig olajban sütök, soha nem annyiban, hogy ellepje, kb vastag ujjnyiban, soha nem lesz semmi olajos. Panírozott cucc mellé (főleg gomba mellé) van saját fokhagymás, hagymás, sajtos tejfölös mártogatós receptem :)
2015. febr. 10. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!