Hogyan kell rántani a gombát hogy a gyerek is megegye?
Nem valami vízpára a friss gombának nagy része víz, ami sütés közben kifolyik. Illetve folyna, ha a tudna a bundától.
Ez ilyen, ha valaki szereti, megeszi, ha nem szereti, nem eszi meg.
Le lehet forrázni, amitől a legtöbb víz ugyanúgy kifolyik belőle, aztán szűrni, hűteni, kinyomkodni, és úgy bundázni és sütni, de azért valljuk be, ez elég nagy macera! Főleg úgy, hogy harmadára összemegy a gomba, és úgy kell panírozni...
Nem igazán értem, miért lenne muszáj megennie, ha nem szereti.... Én is mélységesen gyűlöltem 23-24 évig, azóta nagy kedvencem. :D
Amúgy a gombából rengeteg víz tud kisülni, ez természetes.
Jol mondtak elottem, a gombat sozd be … varj egy kicsit, hogy a so elkezdjen dolgozni es utana panírozd ki. Suteskor ne nagy langon keszitsd mert akkor a panir hamar megbarnul, a gomba meg akkor kezd el levet ereszteni. Szep nyugiban kell megsutni, tobbszor forgatva. Es utana mint megint csak elottem mar tok jol elmondtak, a lemezeivel lefele papirtorlon lecsepegteted.
Talalaskor megvaghatod es jol nyakon ontheted tartar martassal es akkor a gyereket sem fogja zavarni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!