Pizza sütés él hogyan csináljátok, hogy ne égjen meg az alja a Sütőben?
Figyelt kérdés
2020. szept. 24. 21:12
1/12 anonim válasza:
Sütőbe meg sütöm az egyik felét kiveszem 15-perc után a megsült felére rárakom a finomságokat vissza sütőbe és 15-perc után fogyasztható .
6/12 anonim válasza:
Túl sokáig sütöd. A legmagasabb fokozaton elő kell melegíteni, ha alulról nagyon melegít hagyj benne egy tepsit.
7/12 anonim válasza:
Ha mirelit pizzát sütök akkor rácson sütöm, csak felső sütéssel és légkeveréssel. Ha rendes tésztát gyúrok meg minden akkor tepsiben sütőpapíron alsó felső sütéssel először alacsonyabb hőfokon, utána átrakom csak felsőre és 220-230 fokra rakom, hogy megsüljenek a cuccok a tetején.
8/12 anonim válasza:
Ha mirelit pizzáról van szó, akkor tedd középre és emelgesd meg óvatosan villával a végefelé, hogy lásd az alját. Ha már szép barna az alja, akkor biztosan elkészült. Hiba lehet, ha nem melegíted elő a sütőt és/vagy nem hagyod kiengedni a tésztát, olyankor van az, hogy az alja szénné sül, a teteje mégis hideg még.
9/12 anonim válasza:
Nálunk a sütőn a 8 fokozatból az 5. helyén van egy pizza ikon, arra szoktam állítani, illetve mindig felülre szoktam tenni, hogy kevésbé érje közvetlen a felszálló hő, így nem szokott megégni nekem.
10/12 anonim válasza:
Alufólia a sütő aljába. A matt fele legyen felfelé, a pizza pedig legyen minél magasabbra téve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!