Hogy lehet úgy elkészíteni a rántott gombát,hogy miután megsültek ne legyenek vizesek?
Figyelt kérdés
A ropogós panírt teljesen elrontja.2020. szept. 23. 22:24
11/14 anonim válasza:
#3-as, nekem nem úgy tűnik, hogy le lennél pontozva. Magam is zöldet nyomtam neked, és úgy látom, 94%-on állsz.
12/14 anonim válasza:
Először is, szépen megmosod és megtörlöd a gombát, hogy ne maradjon rajta föld. Utána forró olajban sütöd ki, miután bepaníroztad. Ha nem elég forró az olaj, akkor a gomba el fog ázni, és tiszta olajos lesz.
13/14 A kérdező kommentje:
És hogyha megmosom és utána beleteszem rízsbe,az íze ugyanolyan lesz talán úgy nem lesz vizes!?
2020. nov. 20. 21:30
14/14 anonim válasza:
#3 vagyok
A kérdezőnek: Rizsbe? Megmosod? Elmondtam, hogy gombát nem mosunk, nem áztatunk és a bőrét sem húzzuk le a kalapjáról.
Az eredeti kérdésed a rántott gomba volt. Azt elmagyaráztam miként csináld. Most a gombás rizs érdekelne? Ha igen, akkor leírom azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!