Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehet úgy elkészíteni a...

Hogy lehet úgy elkészíteni a rántott gombát,hogy miután megsültek ne legyenek vizesek?

Figyelt kérdés
A ropogós panírt teljesen elrontja.

2020. szept. 23. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#3-as, nekem nem úgy tűnik, hogy le lennél pontozva. Magam is zöldet nyomtam neked, és úgy látom, 94%-on állsz.
2020. szept. 25. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Először is, szépen megmosod és megtörlöd a gombát, hogy ne maradjon rajta föld. Utána forró olajban sütöd ki, miután bepaníroztad. Ha nem elég forró az olaj, akkor a gomba el fog ázni, és tiszta olajos lesz.
2020. okt. 14. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 A kérdező kommentje:
És hogyha megmosom és utána beleteszem rízsbe,az íze ugyanolyan lesz talán úgy nem lesz vizes!?
2020. nov. 20. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok

A kérdezőnek: Rizsbe? Megmosod? Elmondtam, hogy gombát nem mosunk, nem áztatunk és a bőrét sem húzzuk le a kalapjáról.

Az eredeti kérdésed a rántott gomba volt. Azt elmagyaráztam miként csináld. Most a gombás rizs érdekelne? Ha igen, akkor leírom azt is.

2020. nov. 21. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!