Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szilvalekvárt főzök. Milyen...

Szilvalekvárt főzök. Milyen sűrűnek kell lennie, hogy már lekapcsolhassam alatta a gázt?

Figyelt kérdés
Zseléfixet, tartósítót kell bele tenni? Nagyon nem szeretném, ha elromlana, hamár ennyit dolgoztam vele.
2010. aug. 6. 14:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

16:14 ja én is így csinálom kb, csak a 20 %-os ecettel és nem hagyom benne, hanem kilötykölöm az edényt vele


De a sütős megoldás is nagyon jó, úgyis csináltam már :)

2010. aug. 6. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
Hú, jó sok válasz érkezett. Nemrég sikerült kimernem üvegekbe. Már jó sűrű volt. Csak az szomorít egy kicsit, hogy annyi szilvából milyen kevés maradt. A sütős módszert még nem hallottam, de jövőre ki fogom próbálni. Az ecetes öblítés megvolt. Egyenlőre nem raktam rá celofánt, majd holnap. Még ilyen módszer szerint nem raktam el, nagyon remélem, hogy nem fog elromlani. Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!
2010. aug. 6. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!