Hogyan kell finom házi szilvalekvárt csinálni?
Figyelt kérdés
Halottam valami sütőben sütős változatról is, ismeri azt valaki?2010. júl. 25. 09:57
1/4 anonim válasza:
Ismerem...:) Amikor a szilvát ledarálod belerakod egy tepsibe és kb.3-4 órán át sütöd 150 fokon,cukor nem kell bele,igy igazán sűrű lesz.Ez olyan igazi falusi lekvár recept,a nagymamám mindig igy készitette.:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi első válaszoló. Erre gondoltam, csak nem tudtam pontosan hogy kell.
Kedves második válaszoló. A finom házi szilva már meg van, csak a recept hiányzott. De azért köszi Neked is. :)
2010. júl. 25. 10:51
4/4 anonim válasza:
felezed a szilvákat...20%-os ecettel kilötykölsz egy nagy fazekat beledobálod a szilvát...és a lehető legalacsonyabb fokozaton/lángon KEVERÉS NÉLKÜL vagy 3-4 órán át főzöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!