Miért nem fől meg a tojás?
Figyelt kérdés
Régebbi elektromos tűzhely van a lakásban, mindegy mennyi ideig főzöm a tojást, mindig híg marad a fehérje és lágy a sárgája. A maximum fűzési időm eddig fél óra volt, és akkor sem keményedett meg. A tojást sem egy helyről vettük, de mindig ugyanaz az eredmény. Mit csinálok rosszul?2020. júl. 25. 13:44
21/23 anonim válasza:
Forrástól kell számolni az időt és a víznek forrásban kell maradnia. Ha így csinálod, akkor kizárt dolog, hogy lágy maradjon a tojás.
22/23 mustafa33 válasza:
Olyan nincs, hogy a víz forr és fél óra alatt a tojás nem fő meg. Az a bableveses dolog meg úgy marhaság ahogy van. A Kékes is csak 1014 m tsz.f. , és Erdélyben Komandón is főztek bablevest régen is a kukta nélküli világban. Az pedig 1017 m tengerszint felett, igaz ott nem babot, hanem fuszulykát főznek, az biztos jobban bírja a magaslati levegőt. :-)
23/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!