Ha zöldséglevest szeretnék készíteni, de sem vegetát, sem leveskockát nem szeretnék beletenni, de húst sem, akkor hogy lesz a zöldségekből és a vízből leves?
Figyelt kérdés
Eddig mindig leveskockát használtam, de most már lecserélném valami egészségesebbre. Egy vega hogy főz zöldséglevest? (nem vagyok vega, csak szeretnék pár napot a héten, amikor nem eszek húst.) Köszi!2020. ápr. 5. 20:39
11/13 anonim válasza:
teszel bele füszereket,lestyånt,såfrånyt,sót,borsot.ės zölsėgeket.
12/13 anonim válasza:
Kanálnyi olajon egy apróra összevágott hagymát, megdinsztelsz, rádobod a felvágott zöldségeket, minél többet, pár szál petrezselymet, hegyes zöldpaprikát, 1 kis paradicsomot, ezt is kicsit dinszteled, adsz hozzá sót, őrölt borsot, késhegynyi kurkumát, majd felöntöd vízzel és puhára főzöd, ha megfőtt megszórod frissen vágott petrezselyemmel. Én így csinálom és nagyon finom lesz. Cérnametélttel, vagy csigatésztával tálalom.
13/13 anonim válasza:
Nem szabad túlfőzni a zöldséget, csak épp hogy megpuhuljon, és nagyon finom úgy ahogy van. Sok zöldség kell. Ha csak a levet ennéd belőle minimális zöldséggel, akkor a zöldségeket vedd ki és csinálj belőle valami zöldséges rakottat, a levéből meg a leves lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!