Lesz valami baja a levesnek ha pár elem beleesett és kb.15 percig benne voltak?
Na ez úgy volt hogy a nyaralónknál főztünk babgulyás levest. Mivel maradt ezért beletettük egy lábosba, arra rátettünk egy konyhakendőt, a konyhakendőre pedig 3 elemet (2 a dobozkájában, egy magába mellette). A taxiba belesüppedtek az elemek a levesbe a kendővel együtt. Mikor hazaértünk akkor vettük észre, egyből kiszedtük.(kb.15 percig lehettek az elemek a levesben, a dobozka teljesen átázott)
Szerintetek lehet valami baja a levesnek, alkalmas még emberi fogyasztásra vagy inkább adjuk oda a kutyánknak??
Én nem értek hozzá, de azt tudom, hogyha valamit vegyszer miatt az egészségre ártalmasnak tartok és én nem eszem meg, akkor azt a kutyámnak sem adom oda.
Ahogy babot sem, mert az sem való kutyának.
A hüvelyeseket nem tudja megemészteni a kutya, tehát borsót, babot lencsét és effélét nem ehet!
A kutya nem hulladéktároló!
Ennek őszintén örülök, csak akkor nem értem, hogy ez a mondat hogy került ide?
"...alkalmas még emberi fogyasztásra vagy inkább adjuk oda a kutyánknak??"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!