Tárkonyos csirkeraguleves tetején úsznak a tárkonylevelek. Az éttermes leves tetején nincsenek levelek, szűrik azt?
Figyelt kérdés
Itthon csináltam tárkonyos csirkeragu levest és a tetején úsznak a tárkonylevelek. Éttermekben azt vettem észre, hogy szép világos a leves, alig vannak levelek. Ezt szűrni szokták vagy én rontottam el valamit? Amúgy ízre finom lett.2019. dec. 14. 12:04
1/3 anonim válasza:
Ha teatojasba teszed, akkor egyben kitudod szedni, nincs ami uszkaljon, ellenben az íze jól belefo
2/3 anonim válasza:
ahogy az első mondja, rakhatod teatojásba, vagy ha tárkony ágakkal csinálod, akkor azokat egészben hagyva össze is kötheted. de én személy szerint szeretem ha úszkálnak a levelek
3/3 anonim válasza:
Máskor vágd apróra mint a petrezselymet, vagy ha szárított, akkor morzsold el. A teatojás is jó ötlet.
Most meg jó étvággyal egyétek meg, semmit nem ront rajta a tárkonylevél külleme, az íz a lényeg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!