Konzerv bambusz rüggyel mit csináljak, hogy ne legyen kellemetlen szaga?
Figyelt kérdés
Nem merem beletenni a csípős savanyú levesbe, más ennek az íze, mint a szaga? Vagy nem? Komolyan, mi ez a szavanna szag ami a dobozból árad?! SOS!2019. szept. 9. 16:12
2/7 anonim válasza:
(írd be a youtubra , hogy "Liziqi" ő egy kínai lány aki álom helyen lakik , és főz mindenféle egzotikus ételeket , abból ami az ő birtokukon megterem . Ott láttam először bambuszos ételeket , mikor csinálta , tartósította is őket mármint a bambuszrügyeket . Meg csomó féle ételt készített belőle. Van ilyen vidije .Szerintem ha ők megették tartósítva , te is megeheted .) Ha nem járt le a szavatossága akkor szerintem jó. A szagával ne foglalkozz. Szerintem beleteszed a levesbe felfőzöd kicsit , és szerintem el fog tűnni az a szag. Mielőtt beleteszed a rügyeket csepegtesd le és mosd meg őket. Probléma megoldva
4/7 anonim válasza:
Minden bambuszrugynek ilyen a szaga.
5/7 anonim válasza:
Aki szereti, annak ILLAT, ami neked szag.
Vegánnak a pörkölt is kellemetlen SZAGÚ...
7/7 anonim válasza:
Sokszor öblítsd át tiszta vízben, teljesen eltünik a szavanna-szag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!