Pörköltet gázon lehet a legjobban megcsinálni?
Indukciós tűzhelyem van, de ahogy a nagy könyv írja, hogy egész kevés vizet kell csak mindig rátenni, míg elfő, úgy nekem mindig odaég a pörkölt.
Sertés darált húsból csinálok legtöbbször, mert szeretjük azt, néha csirke húst is teszek bele. De nekem ez csak úgy megy, hogy fogok 1 liter vizet, bedobálom a hozzávalókat, aztán addig főzöm, míg elfogy a víz, aztán kész is van. A hús puha, ízre jó. Akkor miért kell kevés vizet állandóan után töltögetni ?
Ettem már máshol is pörköltet, de az sem volt jobb, vagy rosszabb.





Darált húsból pörkölt? Ilyenről se hallottam még.
Amúgy vedd kisebb fokozatra a főzőlapot. Pörköltet nem, de elég sok mindent főztem már, amit lassan kellett főzni, és az indukciós lapom kisebb fokozatán tök szépen megpuhultak a dolgok odaégés nélkül.





# 14/
Ez semmit nem jelent. Arra is van kismillió találat, hogy a Föld lapos.
:-D
Ilyen alapon azt mondom, hogy nézd már meg a világ első pörköltjének receptjét.
Biztos forrásból tudom, hogy egy mára már kihalt nagy méretű rágcsálóból készült.
Tehát senki sem csinálja jól a pörköltet.
Sőt már nem is fog tudni pörköltet készíteni, mivel a faj kihalt. Bármi másból készült akármi az nem pörkölt.





#23
De te ilyet nem mondasz, mert tudod, hogy butaság!
Maradjunk a realitások talaján!
Pörköltre kérdeztél, pörköltre kaptál válaszokat.
A pörköltöt nem darált húsból készítik, bár abból sem tiltja a törvény, csak nem szokás.
Ezt tovább nemn agyon érdemes ragozni, de te tudod...!
Úgy gondolom nem értetted meg a lényeget.
Hol van az előírva, hogy a pörköltbe mennyi ez és mennyi az kell?
Hol van az előírva, hogy miből készülhet ?
Hányszor olvasom, hogy én nem szeretnék nálad enni, ha te így készíted a pörköltet vagy a húslevest.
Oltári butának tartom az ilyen embereket.
Kóstolás nélkül is tudni véli, hogy az nem jó.
Valami olvastam nem oly rég, hogy kelt tésztába ecetet tesz.
Nagyon meglepődtem, de nem vetettem el az ötletet ,mert nem tudhatom addig, míg meg nem kóstoltam.










Most kapcsolok csak, Te nem is teszel a pörköltbe vizet ?
Csak hagymás zsírban sütve nem lesz egy kissé összeszáradt múmia ?





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!