Pazoja kérdése:
Üdvözlök minden hozzászólót! Nagyon sós lett a kolozsvári szalonna amit 3 hétig hagytam a sóban. Már megfüstölték! Kérdésem a következő, :füstölés után, ha kiáztatom akkor is eláll, vagy csak fagyasztva lehet tárolni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 6. 12:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak felhasználás elõtt áztasd be és a vizet cseréld többször.Vagy amikor használod forró vizet tegyél rá és abban áztasd.
2/2 anonim válasza:
Ha kiáztatod, akkor nem áll el, de a fagyasztóban igen.
De ha nagyon sós, akkor nem elég a kiáztatás.
Kiáztatod többszöri vízcserével, félig megfőzöd, levét leöntöd és úgy fagyasztod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!