A szalonnát füstölés előtt elég csak besózni 3 hétig, nem kell pácolni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 14:59
1/2 anonim válasza:
nem kell pácolni. csak mindennap lemosni őket sóval. szóval egy időután fog engedni a hús levet, az jó sós lesz, azzal mindennap le kell mosni a húsokat.
2/2 anonim válasza:
Valóban át kell kenni sóval naponta-két naponta!
Attól függetlenül, hogy a szalonna sohasem fog levet engedni, mint ahogyan az 1-es írta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!