Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A szalonnát füstölés előtt...

A szalonnát füstölés előtt elég csak besózni 3 hétig, nem kell pácolni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 5. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
nem kell pácolni. csak mindennap lemosni őket sóval. szóval egy időután fog engedni a hús levet, az jó sós lesz, azzal mindennap le kell mosni a húsokat.
2016. jan. 5. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Valóban át kell kenni sóval naponta-két naponta!

Attól függetlenül, hogy a szalonna sohasem fog levet engedni, mint ahogyan az 1-es írta!

2016. jan. 5. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!