Hogyan használjam fel?
Figyelt kérdés
Véletlenül sima füstölt szalonnát vettem főtt-füstölt helyett. Hogyan tudom ehetővé varázsolni egyszerűen? Megfőzhetem, mint a sonkát: egy éjszakára beáztatva és új vízben, lassú tűzön?2018. júl. 9. 19:03
1/5 anonim válasza:
Egyszer én is jártam már így és egyszerűen csak megfőztem. Borzasztó lett, ezt a szalonna csak sütésre alkalmas.
2/5 anonim válasza:
Ez így már ehető: a füstölt szalonnát vagy úgy eszik, ahogy van, vagy pedig kisütik.
3/5 anonim válasza:
Ne főzögesd, mert elbassszod vele. Edd meg így.
4/5 anonim válasza:
Csinálj valami babos, lencsés, káposztás ételt és abba főzd bele! Dupla haszon, a kajának jó ízt ad és utána finom lesz a szalonna is.
5/5 anonim válasza:
Vagy nyersen eszed, vagy kisütöd.
De szokták a "vastag" húsokat is egy-egy vékony füstölt szalonna csíkba tekerni, és úgy sütik, pl. marha szeletet, vagy valami vadat (nyúl, fácán, vaddisznó). Kellemes, enyhén füstölt ízt ad a sültnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!