Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan használjam fel?

Hogyan használjam fel?

Figyelt kérdés
Véletlenül sima füstölt szalonnát vettem főtt-füstölt helyett. Hogyan tudom ehetővé varázsolni egyszerűen? Megfőzhetem, mint a sonkát: egy éjszakára beáztatva és új vízben, lassú tűzön?

2018. júl. 9. 19:03
 1/5 anonim válasza:
100%
Egyszer én is jártam már így és egyszerűen csak megfőztem. Borzasztó lett, ezt a szalonna csak sütésre alkalmas.
2018. júl. 9. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez így már ehető: a füstölt szalonnát vagy úgy eszik, ahogy van, vagy pedig kisütik.
2018. júl. 9. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne főzögesd, mert elbassszod vele. Edd meg így.
2018. júl. 9. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Csinálj valami babos, lencsés, káposztás ételt és abba főzd bele! Dupla haszon, a kajának jó ízt ad és utána finom lesz a szalonna is.
2018. júl. 9. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Vagy nyersen eszed, vagy kisütöd.

De szokták a "vastag" húsokat is egy-egy vékony füstölt szalonna csíkba tekerni, és úgy sütik, pl. marha szeletet, vagy valami vadat (nyúl, fácán, vaddisznó). Kellemes, enyhén füstölt ízt ad a sültnek.

2018. júl. 10. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!