Leveles tésztával mit kezdjek?
Mélyhűtött tészta, virslit akartam bele tölteni, de véletlenül rosszat vettünk: a több kb fél centis lap helyett (amit ugye még mindig továbbnyújt az ember) egyetlen orbitális vastag rétegű tésztalap van a csomagban.
Ezt nyilván nem tudom úgy kinyújtani, mint amit fent írtam. Megpróbálhatom rétegekre szétválasztani, ha kiolvadt? Vagy mihez kezdjek vele?
Kinyújtottam. Semmi baja nem volt, nem tudom, mitől száraz neked...
a nem egyenletes az mi? nem szabályos négyzet, és az zavar? vagy a magassága??
ki kell nyújtani, miután kiolvasztottad és pont ugyanolyan
ha nagyon fosol attól, hogy kiszárad, akkor a virslit kend be mustárral, mielőtt betekered és szórd meg sajttal
Nem csak ki lehet nyújtani, hanem ki is kell nyújtani.
A legegyszerűbb felhasználása, ha nyújtás után lekened tojással, majd felvágod csíkokra, tepsibe sütőpapírra fekteted , megszórod sajttal, köménymaggal és kisütöd.
Egyszerű és finom
Mi nem vagyunk jóban ennyire a szomszédokkal, pesten panelházban. :)
Végül szétválasztottam két részre a rétegeknél, így normálisan ki tudtam nyújtani.
Köszi!
Ha nem vagy jóban a szomszédokkal, akkor csinálsz belőle valami szar kaját és akkor adod oda nekik.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!