Batta80 kérdése:
Mit kezdjek a megmaradt, már nem ropogós nasikkal?
Figyelt kérdés
Van itt felbontott ropi, perec, apró sós keksz, és már nem eszi meg a család, mert már nem ropogós.
Hogyan hasznosíthatom?
2018. aug. 7. 16:13
1/6 anonim válasza:
MEgszárítod egészen, összetöröd morzsásra és pogácsa vagy egyéb tetejére szórod.
2/6 anonim válasza:
Morzsává őrlöd, és felhasználod panírhoz, fasirthoz.
Legközelebb pedig javaslom, hogy tedd zárható műanyag vagy fémdobozba, és akkor nem szívósodnak meg.
3/6 anonim válasza:
fogsz egy tepsit, rájuk öntöd szétterítve, és kicsit bedobod a sütőbe közepes hőfokon pár percre, hogy kiszárítsa, utána összetöröd (aprítóval, mozsárral, zacskóban sodrófával) és húsokat panírozhatsz benne, jobb, mint a zs.morzsa.
4/6 anonim válasza:
na erre nem is gondoltam :D kösz a tippeket
5/6 anonim válasza:
...megjegyzem, ha már a sütőben kiszárítod, és ismét ropogós lesz, akkor a család is megeheti, mivel okafogyottá vált a kifogásuk alapja! :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! 😊
2018. aug. 8. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!