Megmaradt pörköltből mit csinálhatok?
Én nem vacakolnék 1 adaggal túl sokat, főznék hozzá egy adag tésztát vagy krumplit, az a legegyszerűbb. Esetleg kenyérrel enném.
Ha lenne egy lábossal, akkor azt mondanám, csinálj rakott zöldséget. Főtt rizs, pörkölt, párolt/főtt zöldség rétegezve, pl. karfiol vagy zölbab, esetleg savanyú káposzta, tejföl a tetejére és esetleg a rétegek közé.
Azt hogy?
Végül rakott zöldbab lett belőle.
Egy adagot úgy írtam, hogy egy étkezésre. Egyébként nagyon finom.
Ha mondjuk egy lábas marhapörkölt marad meg, mi chilis babot szoktunk csinálni belőle.
Vagy van, hogy csak lefagyasztjuk, és amikor legközelebb azt kívánnánk, csak elővesszük, felmelegítjük, főzünk hozzá tésztát vagy krumplit, vagy nokedlit csinálunk, és nem kell vele megint bajlódni sokat.
De ha csak kicsi marad, akkor rakott bármi lesz belőle. Vagy megint csinálunk hozzá köretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!