Kis méretű dévér keszegeket kaptam egy ismerőstől. Ecetes halnak kicsi szeletek lennének belőle. Mit kezdjek vele, hogyan hasznosítsam?
Figyelt kérdés
Esetleg nagyon megsütve (nem eceteshalnak szánva)- hogy a szálkák ehetőre süljenek? Vagy, ha ecetesnek, hogyan daradoljam, hogy valami ésszerű méretű darabok legyenek?
Most pucoltam halat életemben először...és nincs is különösebb gyakorlatom "halban". Néhányszor főztem már halászlevet, és vett halszeleteket sütöttem, ill. tettem le ecetesnek.
2019. ápr. 28. 18:45
1/1 anonim válasza:
Paprikás lisz és olajban megsütöd, simán ehetőek lesznek a szálkái is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!