SÜRGŐS! Sütőzacskóba libacombot meg mellet hogy süssem meg (hőfok, ilyenek)?
"Azt nem tudom, én a csirkecombot 180C-on szoktam cca 50 percig hogy puhuljon, utána felvágom a zacskót és 15-20 perc még, hogy piruljon. A libacomb se lehet sokkal másabb."
Jóval másabb. Másmilyen a hús szerkezete, sokkal tömörebb.
Nekem a célom hogy a külseje ropogós, a belseje viszont vajpuha legyen.
A libára is igaz az az alapszabály, hogy 1 kg húsnak egy óra kell puhulni, ha az egyes darabok súlya több vagy kevesebb, akkor ennek megfelelöen kell a sütési idöt módosítani. Ezt 150-170 fokon szokás végezni.
Ez idö letelte után kb 10-25 perc alatt erös fokozaton - 200-220 fok - megpirítod, attól függen mennyire akarod pirosra sütni, ezt egyszerüen figyelni kell.
A libacomb a büdös életben nem lesz vajpuha, Te magad írtad le, hogy sokkal tömörebb a csirkénél.
Rossz lóra tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!