Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » SÜRGŐS! Sütőzacskóba libacombo...

SÜRGŐS! Sütőzacskóba libacombot meg mellet hogy süssem meg (hőfok, ilyenek)?

Figyelt kérdés
Külön van a mell, külön a comb. Hány fok és mennyi idő kell a mellnek ill. a combnak? Miután megpuhult, mennyi ideig, hány fokon pirítsam? Mit csináljak annak érdekében, hogy ne száradjon ki a hús?
2019. nov. 12. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, én a csirkecombot 180C-on szoktam cca 50 percig hogy puhuljon, utána felvágom a zacskót és 15-20 perc még, hogy piruljon. A libacomb se lehet sokkal másabb.
2019. nov. 12. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:

"Azt nem tudom, én a csirkecombot 180C-on szoktam cca 50 percig hogy puhuljon, utána felvágom a zacskót és 15-20 perc még, hogy piruljon. A libacomb se lehet sokkal másabb."


Jóval másabb. Másmilyen a hús szerkezete, sokkal tömörebb.


Nekem a célom hogy a külseje ropogós, a belseje viszont vajpuha legyen.

2019. nov. 12. 09:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A libára is igaz az az alapszabály, hogy 1 kg húsnak egy óra kell puhulni, ha az egyes darabok súlya több vagy kevesebb, akkor ennek megfelelöen kell a sütési idöt módosítani. Ezt 150-170 fokon szokás végezni.

Ez idö letelte után kb 10-25 perc alatt erös fokozaton - 200-220 fok - megpirítod, attól függen mennyire akarod pirosra sütni, ezt egyszerüen figyelni kell.

2019. nov. 12. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony hőfokon (150C°) szoktam sütni, a liba súlyától függően 2,5-3 órát, majd amikor már teljesen puha a hús, 200C°-on felső sütéssel megpirítom a bőrét 15-20 perc alatt.
2019. nov. 12. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
22%

A libacomb a büdös életben nem lesz vajpuha, Te magad írtad le, hogy sokkal tömörebb a csirkénél.

Rossz lóra tettél.

2019. nov. 12. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Már hogyne lehetne vajpuha? Ha nem értesz hozzá, akkor miért szólsz bele?
2019. nov. 12. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Én is ezt kérdezem.
2019. nov. 12. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
160 fokon letakarva 4 óra hossza. Aztán 20 perc, légkeveréssel és fólia nélkül.
2019. nov. 12. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezö KÜLÖN libamellett meg libacombot süt! Ha ezt több (4) óráig süti, akkor azalatt szénné ég! NEM egész libárol van szó!
2019. nov. 12. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
"Nekem a célom hogy a külseje ropogós, a belseje viszont vajpuha legyen." konfitálás vagy szuvidálás és utána lepirítod
2019. nov. 12. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!