Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi az oka, hogy a sütemény...

Mi az oka, hogy a sütemény kívül megég, belül nyers marad?

Figyelt kérdés
Életemben először van villanytűzhelyem, 170-180 fokon sütök, pld. pitét, de a zsemlyékkel uez a helyzet.

2016. okt. 9. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:

alsó-felső sütést használsz? vagy légkeverést?

Én arra tippelek, hogy túl magas a hőfok, nem sül egyenletesen az étel. Ki kell kísérletezni. Nekem pl. a hőlégkeverés nem vált be egyáltalán, más meg arra esküszik.

2016. okt. 9. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Magas a hőmérséklet. Alacsonyabb hőfokon, hosszabb ideig süsd! Ki kell tapasztalni.
2016. okt. 9. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Magas fokon sütöd,utána leveszed a hőfokot. Kiegyensúlyozattan csináld.
2016. okt. 9. 21:09
 4/10 A kérdező kommentje:
1-es: A légkeveréssel valami nem stimmel, azért nem használom. (Valami port fúj, ami a sütő alján "leül") Te milyen hőfokon és mennyi ideig sütsz pld. egy pitét?
2016. okt. 9. 21:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Cirmoscica, haj, kérlek leírnád, hogy milyen hőfokon kezdjem és mennyi idő múlva, mennyire állítsam be? Vagyis Te hogyan csinálod?

Jó, tudom ki kell tapasztalni, de ha már van ez a kérdezős lehetőség, talán megpsórolhatnék néhány tepsi elrontott sütit, a személyes kudarcélményről nem is beszélve.

2016. okt. 9. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
milyen port? új a sütőd?
2016. okt. 9. 23:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos,csak most olvastam. Ált.előmelegítve,meg 180 fok. De sütitől függ: piskóta,linzer,kelt... írj privit,nagyon szíveden segítek,ha tudok.
2016. okt. 9. 23:36
 8/10 anonim ***** válasza:
180 fokra előmelegített, alsó-felső sütèssel mindig megsült minden szèpen. Soha nem ègett el. Villanysütőnèl egyszerűbbel mèg nem találkoztam.
2016. okt. 10. 12:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, nem új a tűzhely, de jónak tűnt, Zanussi, kerámialapos. Nem tudom, mi az a szürkés porszerű vmi, amit fúj légkeveréskor.(és utána az aljáára lerakódik. Amúgy az normális, hogy ha csak próbaképpen bekapcsolom a légkeverést, hamarosan meleg levegőt fúj akkor is ha a hőfok 0-ra van állítva?
2016. okt. 11. 20:47
 10/10 anonim ***** válasza:
A kabareban meselte az egyik srac, hogy az anyja nem hasznalta valamelyik vasdarabot, amit a sutovel adtak, es ugyanez tortent vele, ami veled. Megvan minden vasdarab hozza? Elolvastad a leirast?
2016. nov. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!