Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az oka annak, hogy sütésnél...

Mi az oka annak, hogy sütésnél a sütemény teteje már megsült, de az alja még nyers? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Ez főleg réteseknél és leveles tésztáknál fordul elő.
2008. dec. 16. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nálam ugyan ez volt a probléma.Nekem a mamám mondta hogy vigyek be egy cserepet, rakjam a sütő aljába, és a legalsó sínbe tegyem a tepsit.És bejött!Az mondta azért mert a sütő alja lemez, és nem melegszik annyira mint a teteje, meg a meleg felfelé száll! A cserép viszont annyira áthevül hogy szépen egyenletesen fog sütni a sütőm.Így is lett!!
2008. dec. 16. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
elektromos, legkevereses sutovel ilyen nem fordult meg elo, szóval szerintem is a levegő miatt van, az első valaszadó tippje nagyon jo!
2008. dec. 16. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Ezt a cserepes trükköt úgy kell érteni, hogy egy virág cserepet beteszek a sütő aljába és fölé teszem a tepsit?:)
2008. dec. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!