Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináltok, hogy a rakott...

Mit csináltok, hogy a rakott ételek egyben maradjanak?

Figyelt kérdés
Nem is akkor esik szét pl. a rakott zöldbab, amikor frissen feltálalom, hanem amikor a hűtőből veszem ki és próbálom egy darabban a tányérra tenni. Van valami trükk, hogy ne essen morzsákra?
2019. szept. 8. 20:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hidegen felkockázni, és 1-1 kockát lapáttal áttenni a tányérra.
2019. szept. 9. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!